Mijn eerste boek: Het zal nooit meer kaviaar zijn

HET ZAL NOOIT MEER KAVIAAR ZIJN

Ja jongens en meisjes, het is echt waar! In April 2023 mag ik debuteren met mijn eerste boek, geschreven samen met mijn moeder. Dit is niet haar eerste boek, Marja West heeft al een prachtig repertoire op haar naam staan. Lees snel verder om meer te weten te komen over “Het zal nooit meer kaviaar zijn”.


“Het zal nooit meer kaviaar zijn” is al een poosje in de maak. Het begon allemaal met de oorspronkelijke inspiratiebron voor ons boek. Een verhaal geschreven door Joh. M. Simmel in de jaren 60 van de afgelopen eeuw. In dit boek combineert meneer Simmel een spannend verhaal met een intrigerend hoofdpersonage dat zichzelf verliest in een web van spionage. De rode draad van dit boek wordt gevormd door de gerechten die gekookt worden en de bijbehorende recepten die ieder hoofdstuk inluiden.

Dit klonk voor ons natuurlijk als een concept dat op onze lijven geschreven was. Een spannend fictie boek én een kookboek in één! Zodoende besloten we dus dit concept een eigen twist te geven met ons eigen verhaal en mijn eigen recepten. Een fictie gebasseerd op waargebeurde verhalen met een vleugje zwarte humor en romantiek. In dit boek volg je Sophia die, trouw aan het origineel, zichzelf verliest in een web van spionage. Ons verhaal speelt zich af in de seventies van New York en zit bomvol vega(n) recepten, geïnspireerd op de Italiaanse keuken, van yours truly.

Nu snap ik natuurlijk dat je niet kan wachten om dit boek te kopen, lezen en mee de keuken in te nemen maar je moet nog even geduld hebben! Volgend voorjaar zal hij in de boekhandels liggen dankzij onze fantastische uitgever, De Crime Compagnie. Dus stay tuned en tot die tijd kun je genieten van mijn variaties op Italiaanse gerechten zoals deze caponata en pompoenrisotto.


© Chef Bontekoe 2022